Search

Kringloop De Cirkel in Deventer

Deze kringloopwinkel in Deventer heeft ruim 3000 vierkante meter aan spullen met daarbij tweedehands en ook outlet spullen. Bij de tweedehands items vind je onder andere meubels zoals tafels, kasten, stoelen en banken, decoratie, witgoed zoals koelkasten en wasmachines, rollators, lampen, tuinmeubels, fietsen en nog veel meer. Een deel van de spullen bij deze kringloopwinkel is afkomstig uit woningontruimingen en de kringloop kan je hierbij ook behulpzaam zijn.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Deventer
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloop de Cirkel in Deventer zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop de Cirkel.

Kringloop de Cirkel
Arnhemstraat 16
7418 CL, Deventer (Overijssel)

Telefoon: 0570-594 824
Website Kringloop de Cirkel

Openingstijden Kringloop de Cirkel in Deventer

Maandag:9:00 tot 17:00 uur
Dinsdag:9:00 tot 17:00 uur
Woensdag:9:00 tot 17:00 uur
Donderdag:9:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:9:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:9:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Deventer?

Deze kringloopwinkel in Deventer ligt op zo’n anderhalve kilometer afstand van het centrum van Deventer, in de industriĆ«le wijk Bergweide. Via de N344 en de Hanzeweg is deze kringloop goed met de auto bereikbaar en bushalte Industrieweg ligt vlakbij de kringloopwinkel. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment