Search

Kringloopwinkels in Den Haag

Er zijn een groot aantal kringloopwinkels in Den Haag waardoor je ruime keuze hebt uit grote kringloopwinkels waar je elke dag nieuwe dingen in de winkel kunt vinden, kleinere winkels waar je het geluk kunt hebben om iets heel bijzonders te vinden en diverse winkels voor goede doelen.
De kringloopwinkels liggen ook verspreid door Den Haag, zo kun je terecht in het centrum maar de meeste liggen in de omliggende wijken als het Spuikwartier, de Molenwijk, het Zeeheldenkwartier, Morgenstond, Oostbroek en Burgen en Horsten.

De meeste spullen die je kunt vinden bij een kringloopwinkel uit Den Haag komen uit donaties van mensen uit de omgeving, er zijn meerdere kringlopen die spullen ook bij mensen thuis komen ophalen. Omdat er zoveel kringlopen in Den Haag zijn en ze nogal verspreid liggen over de stad zal het lastig worden om ze allemaal op één dag te bezoeken maar wanneer je op citytrip gaat kun je er natuurlijk een aantal uitpikken die je aanspreken.

Wat kun je vinden bij kringloopwinkels in Den Haag?
De kringloopwinkels in Den Haag zijn geliefd onder studenten, een complete en goedkope tweedehands kamerinrichting verzamel je makkelijk bij elkaar. Ook voor goedkope gebruikte kleding kun je bij een kringloopwinkel in Den Haag goed terecht, bij een grote winkel vind je snel een complete garderobe voor vrouwen, mannen en kinderen. De kringloopwinkels hebben daarnaast ook veel te bieden op het gebied van elektronica, boeken, huisinrichting en nog veel meer. In een grote stad zijn mensen vaker gewend om dingen die ze niet meer gebruiken naar de kringloop te brengen of het te laten ophalen. Daardoor vind je ook items die ruimte in beslag nemen en te weinig worden gebruikt, denk aan DVD’s, CD’s, oudere games en gameconsoles en witgoed.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan een aantal kringloopwinkels in Den Haag met daarbij zoveel mogelijk contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Den Haag of klopt de informatie niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Den Haag op de kaart
Hieronder staan de gevonden kringloopwinkels op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.