Search

ReShare Store Deventer

De ReShare Store in Deventer is geen kringloopwinkel waar je alles kunt vinden, deze winkel is gespecialiseerd in tweedehands kleding, schoenen en accessoires welke zijn gedoneerd door anderen. Deze winkel heeft een groot assortiment aan moderne kwaliteitskleding en daarnaast heeft het een sociale functie, je kunt er ook terecht voor een kopje koffie of even bij te praten.

De ReShare Store in Deventer is onderdeel van het Leger des Heils en de opbrengst van deze winkel wordt gebruikt voor de verschillende projecten. Het Leger des Heils is een internationale christelijke beweging met als missie het vertellen van het Evangelie van Jezus Christus en in Zijn naam mensen helpen zonder enige vorm van discriminatie.

Contactgegevens van de ReShare Store in Deventer
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de ReShare Store in Deventer zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze tweedehands kledingwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de ReShare Store.

ReShare Store Deventer
Keizerstraat 4
7411 HG , Deventer (Overijssel)

Telefoon: 088 – 06 57 525
Website ReShare Store Deventer

Openingstijden ReShare Store Deventer

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 tot 18:00 uur
Woensdag:10:00 tot 18:00 uur
Donderdag:10:00 tot 18:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 18:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze ReShare Store in Deventer?

Deze tweedehands kledingwinkel in Deventer ligt aan de rand van het centrum van Deventer, tussen het station en het Brinkplein. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment