Search

Kringloopwinkel in Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Amsterdam heb je voldoende keuze, er zijn verschillende grote kringloopwinkels en ook een aantal kleinere, bijvoorbeeld voor een goed doel. Er zijn kringloopwinkels in het centrum van Amsterdam of net naast het centrum, daarnaast zijn er ook veel kringlopen in de verschillende wijken zoals Amsterdam-Noord, Amsterdam Zuidoost, Geuzenveld en het Overtoomse Veld.

Wat kun je vinden bij kringloopwinkels in Amsterdam?
Omdat veel mensen in Amsterdam weinig ruimte hebben brengen ze hun spullen sneller naar een kringloopwinkel, bijvoorbeeld wanneer ze er op uitgekeken zijn of het een paar keer gebruikt hebben en het verder niet nodig zijn. Zo vind je bij een kringloopwinkel in Amsterdam vaker best wel nieuwe boeken, woningdecoratie, zo goed als nieuwe Ikea meubels, elektronica, design kleding en nog veel meer.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Amsterdam, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Amsterdam of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Amsterdam op de kaart
Hieronder staan de gevonden kringloopwinkels in Amsterdam op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.