Search

Kringloopwinkel in Zoetermeer

Er zijn een aantal kringloopwinkels in Zoetermeer, zowel een paar grotere als wat kleinere. De kringloopwinkels in Zoetermeer liggen verspreid om het centrum heen. Wanneer je graag kringloopwinkels in Den Haag of Rotterdam bezoekt is het makkelijk om een kringloop in Zoetermeer te bezoeken.

Bij een kringloopwinkel in Zoetermeer kun je van alles tegenkomen, de winkels hebben meubels, antiek, designkleding, elektronica voor het hele huis, speelgoed en spelletjes, gereedschap en tuinspullen, boeken en platen, huishoudelijke spullen waaronder potten, pannen en bestek, CD’s en DVD’s en nog veel meer.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Zoetermeer, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Zoetermeer of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Zoetermeer op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Zoetermeer op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.