Search

Kringloopwinkel in Breda

Er zijn in Breda meerdere kringloopwinkels dus wanneer je in Breda op zoek bent naar tweedehands spullen kun je hier goed terecht. De kringloopwinkels in Breda liggen verspreid door de stad, zo zijn er kringloopwinkels in of naast het centrum en ook in de wijken daarbuiten. Een aantal kringloopwinkels ligt op loopafstand van het station van Breda, de meeste liggen verder weg.

Breda heeft is een afwisselende stad met oude stadshuizen, ruime woningen in de buitenwijken en moderne appartementen. Door deze afwisseling kun je bij de kringloopwinkels in Breda ook een ruime variatie aan kringloopspullen vinden, denk hierbij aan meubels, moderne kleding voor het hele gezin, boeken, DVD’s, bijna nieuwe woondecoratie, speelgoed en puzzels, tijdschriften, spullen voor in de tuin, elektronica en nog veel meer.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Breda, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Breda of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Breda op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Breda op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.