Search

Kringloopwinkels in Leiden

Wanneer je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Leiden heb je voldoende keuze, er zijn grote kringloopwinkels die hun goederen krijgen uit donaties, kleine winkels voor goede doelen en kringlopen die hun handel krijgen uit woningontruimingen.

Wat kun je vinden bij kringloopwinkels in Leiden?
Kringloopwinkels in Leiden worden veel bezocht door studenten die op zoek zijn naar tweedehands meubelen voor hun woning of kamer, denk hierbij aan bankstellen, kasten, tafels en stoelen. Daarnaast hebben de kringloopwinkels veel te bieden voor mensen die goedkoop willen winkelen en gaan voor kleding voor dames, heren en kinderen. Veel van de aangeboden kleding in de kringloopwinkels is weinig gebruikt en kunnen nog best één of meerdere seizoenen mee. Verder hebben de kringlopen in Leiden veel te bieden voor verzamelaars en liefhebbers van antiek, vintage en curiosa, regelmatig is er wat te vinden. Ook voor een stapel boeken om tijdens de vakantie te lezen is een kringloopwinkel een goed uitgangspunt voor koopjes.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan een aantal kringloopwinkels in Leiden met daarbij zoveel mogelijk contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Leiden of klopt de informatie niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Leiden op de kaart
Hieronder staan de gevonden kringloopwinkels op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps. Met een beetje plannen kun je meerdere kringlopen in Leiden binnen een paar uur bezoeken!

Leave a Comment