Search

Kringloopwinkels in Capelle aan den IJssel

Er zijn een aantal kringloopwinkels in Capelle aan den IJssel, vooral grotere winkels van enkele grotere organisaties. Deze kringloopwinkels krijgen de spullen die je er kunt vinden vooral uit donaties van mensen uit Capelle aan den IJssel en omliggende plaatsen. De kringlopen liggen niet al te ver uit elkaar waardoor je er ook een citytrip van zou kunnen maken om ze allemaal op één dag te bezoeken.

Wat kun je vinden bij kringloopwinkels in Capelle aan den IJssel?
Kringloopwinkels in Capelle aan den IJssel worden veel bezocht door studenten en mensen uit Rotterdam die op zoek zijn naar een goedkope wooninrichting zoals tweedehands meubels als tafels en stoelen, banken en kasten. Daarnaast hebben de kringlopen in Capelle aan den IJssel voldoende keuze uit tweedehands kleding voor het hele gezin, dus voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Daarnaast zijn er boeken en tijdschriften, CD’s en DVD’s, antiek, huisraad, elektronica, witgoed, fietsen en kunst en antiek te vinden bij elke kringloopwinkel in Capelle aan den IJssel.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan een aantal kringloopwinkels in Capelle aan den IJssel met daarbij zoveel mogelijk contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Capelle aan den IJssel of klopt de informatie niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Capelle aan den IJssel op de kaart
Hieronder staan de gevonden kringloopwinkels op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps. Met een beetje plannen kun je alle kringloopwinkels in Capelle aan den IJssel in een ochtend of middag bezoeken!