Search

Kringloopwinkel in Venlo

Er zijn een aantal kringloopwinkels in Venlo, zowel in het centrum als in de omliggende wijken. Ook zijn er een aantal winkels die eigenlijk geen kringloopwinkels zijn maar waar je wel kringloopspullen tegen kunt komen. Bij de kringloopwinkels in Venlo kun je van alles vinden zoals meubels met daarbij kasten, stoelen en banken, kleding voor dames, heren en kinderen, babyspullen, boeken en platen, antiek en verzamelwaardige spullen, brocante, puzzels en spelletjes, speelgoed, huisraad en keukenspullen, lampen, elektronica, CD’s en DVD’s en nog veel meer.

Kun je bij de kringloopwinkels in Venlo niet vinden waar je naar op zoek bent? In de omliggende plaatsen zijn meerdere kringloopwinkels te vinden, bijvoorbeeld in Roermond, Venray en Weert.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Venlo, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Venlo of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Venlo op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Venlo op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.