Search

Kringloopwinkels in Zwolle

Er zijn aardig wat kringloopwinkels in Zwolle met daarbij winkels die onderdeel uitmaken van een stichting en waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat, dit zijn zowel grote als kleine kringloopwinkels. Daarnaast zijn er in Zwolle een aantal commerciële kringlopen.

Kringloop in het centrum van Zwolle
Een groot aantal kringlopen ligt rond het centrum van Zwolle en zijn op loopafstand van het station, daarnaast zijn er ook nog een paar kringloopwinkels die verder liggen, richting de Marslanden. Wanneer je met het openbaar vervoer bent wordt het lastig om veel kringloopwinkels in Zwolle op één dag te bezoeken maar met de auto is het een stukje makkelijker.

Wat kun je vinden bij de kringloopwinkel in Zwolle?
De kringloopwinkels in Zwolle bieden een grote variatie aan tweedehands spullen. Studenten die in Zwolle op kamers gaan vinden er genoeg meubels om een heel huis in te richten. Verder is er kleding voor het hele gezin, elektronica en witgoed, soms een fiets, LP’s en CD’s, van alles voor de keuken, decoratie en meer. In Zwolle en omgeving zijn er veel mensen met een – grote – tuin waardoor je in de kringloopwinkels ook nog wel eens goedkope tuinspullen kunt vinden. Voor liefhebbers van kunst, antiek en design is er misschien wat minder te vinden dan in de kringloopwinkels in grotere steden maar zo af en toe kom je nog echte schatten tegen.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle kringloopwinkels in Zwolle, klik op de kringloop waar je naar toe witl voor zoveel mogelijk contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Zwolle of klopt de informatie niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Zwolle op de kaart
Hieronder staan de gevonden kringloopwinkels in Zwolle op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.