Search

Kringloopwinkels in Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Rotterdam heb je ruime keuze. Er zijn meerdere kringloopwinkels te vinden met daarbij grote winkels van kringloopketens evenals kleinere winkels voor goede doelen. Een aantal kringloopwinkels ligt in of rondom het centrum van Rotterdam, daarnaast liggen er een aantal winkels in de omliggende wijken.

Wat kun je vinden bij kringloopwinkels in Rotterdam?
Een kringloopwinkels in Rotterdam heeft vaak veel te bieden voor bijvoorbeeld studenten die op zoek zijn naar de inrichting van een kamer evenals anderen die op zoek zijn naar goedkoop meubilair. Veel kringloopwinkels hebben een ruime keuze aan tweedehands meubels zoals bedden, kasten, een bankstel, tafels en stoelen. Verder kun je er vaak terecht voor tweedehands wasmachines, koelkasten en andere elektronica. Bij de meeste kringloopwinkels in Rotterdam heb je een ruime keuze aan kleding voor dames, heren en kinderen en vind je er ook veel babyspullen, speelgoed en puzzels. Boeken en tijdschriften zijn bijna ook altijd wel te vinden, net zoals CD’s en DVD’s. Een aantal kringlopen heeft ook wel eens een fiets in de winkel staan en daarnaast weet je nooit wat je bij een kringloopwinkel tegenkomt, soms echte kunst en antiek voor lage bedragen, soms iets leuks waar je al jaren op zoek naar bent.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle kringloopwinkels in Rotterdam die we hebben kunnen vinden met daarbij zoveel mogelijk contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Rotterdam of klopt de informatie niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Rotterdam op de kaart
Hieronder staan de gevonden kringloopwinkels op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps. Tijdens een citytrip in Rotterdam kun je misschien wel alle kringloopwinkels bezoeken!