Search

Kringloopwinkels in Almelo

Almelo is een grote plaats in het Oosten van Nederland, niet al te ver van de Duitse grens. Wanneer je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Almelo is er niet zo heel veel keuze maar hopelijk kun je bij de winkels die er zijn wel vinden waar je naar op zoek bent!

Er zijn in Almelo een paar ‘echte’ kringloopwinkels waar je echt van alles kunt vinden en daarnaast zijn er winkels die vooral gedoneerde kleding verkopen voor een goed doel.
De meeste spullen die je kunt vinden bij een kringloopwinkel in Almelo zijn gedoneerd door anderen en je kunt er van alles tegenkomen, Almelo heeft zowel stadswoningen waar mensen weinig ruimte hebben en sneller gebruikte spullen wegdoen als vrijstaande woningen waaruit soms echte antieke spullen uit tevoorschijn komen die al jarenlang in de schuur hebben gestaan.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Almelo met daarbij zoveel mogelijk contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Almelo of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Almelo op de kaart
Hieronder staan de gevonden kringloopwinkels op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.