Search

Kringloopwinkels in Alkmaar

Alkmaar heeft een mooie historische binnenstad met veel monumentale gebouwen, hofjes en musea. Voor liefhebbers van historie dus genoeg te zien en ook voor liefhebbers van tweedehands spullen is er in Alkmaar voldoende te vinden. Er zijn een aantal kringloopwinkels waar je vast wel kunt vinden waar je naar op zoek bent.

Er zijn in Alkmaar een paar grote kringloopwinkels en wat kleinere en een deel van de grotere kringloopwinkels liggen dicht bij elkaar, op de zogeheten kringloopboulevard van Alkmaar. Hierdoor kun je in korte tijd veel grote kringloopwinkels in Alkmaar bezoeken.

Omdat Alkmaar een middelgrote stad is met een grote variatie aan woningen kun je van alles tegenkomen. Er zijn in Alkmaar stadswoningen waar mensen weinig ruimte hebben en sneller gebruikte spullen wegdoen en vrijstaande woningen waar soms jarenlang spullen in een schuur staan voordat ze worden gedoneerd bij een kringloopwinkel. Je ziet bij de kringloopwinkels in Alkmaar dus ook allerlei spullen voorbij komen.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Alkmaar, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel en daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Alkmaar of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Alkmaar op de kaart
Hieronder staan de gevonden kringloopwinkels in Alkmaar op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.