Search

Kringloopwinkel in Haarlem

Haarlem heeft meerdere kringloopwinkels waar je allerlei tweedehands spullen kunt vinden. De kringloopwinkels in Haarlem liggen verspreid over de stad, er zijn er een aantal in het centrum en op loopafstand van het station en er zijn kringloopwinkels op kilometers afstand van het centrum.

De kringloopwinkels in Haarlem hebben voor iedereen wat te bieden, vaak is er keuze uit duizenden boeken waarbij soms redelijk recente, verder zijn er tweedehands meubels die soms zo goed als nieuw zijn en soms zelfs antiek. Verder is er kleding voor het hele gezin waaronder vintage kleding of designer kleding, schoenen en tassen, glaswerk en aardewerk, elektronica, speelgoed, puzzels en spelletjes, DVD’s en CD’s, boeken en platen, woondecoratie en schilderijen, tuinspullen en nog veel meer.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Haarlem, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Haarlem of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Haarlem op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Haarlem op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.