Search

Kringloopwinkel in Enschede

Er zijn in Enschede een aantal kringloopwinkels waar je terecht kunt voor allerlei tweedehands spullen. Er zijn kringloopwinkels in en rond het centrum en ook kringloopwinkels in het aan Enschede gelegen dorp Glanerbrug.

De kringloopwinkels in Enschede hebben voor iedereen wat te bieden, je kunt er van alles tegenkomen. Zo zijn er tweedehands meubels die populair zijn bij studenten om hun kamer in te richten, kleding voor het hele gezin, woondecoratie, glaswerk en aardewerk, speelgoed, spelletjes en puzzels, elektronica, tuinspullen, DVD’s, boeken en platen, schoenen en mode accessoires en nog veel meer.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Enschede, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Enschede of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Enschede op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Enschede op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.