Search

Kringloopwinkel in Hillegom

In het Zuid-Hollandse Hillegom zijn een paar kringloopwinkels te vinden, altijd leuk om eens rond te snuffelen wanneer je bijvoorbeeld in de buurt van Haarlem of Leiden moet zijn en wat tijd over hebt, je kunt het ook makkelijk combineren met een bezoek aan één van de kringlopen in Lisse.

Hillegom is bekend vanwege de agrarische bedrijven in de omgeving en je hebt hier – meer dan in grotere steden – grotere kans om bijvoorbeeld tuinspullen te vinden, gereedschap of iets anders wat al een tijd in een schuur heeft gestaan. Natuurlijk vind je in Hillegom ook allerlei andere tweedehands spullen zoals kleding, boeken en platen, CD’s en DVD’s, elektronica, speelgoed, curiosa, antiek, meubels en nog veel meer.

Contactgegevens en openingstijden kringloopwinkels Hillegom
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Hillegom, klik op de kringloopwinkel om meer informatie over deze winkel te vinden zoals de contactgegevens en de gevonden openingstijden. Missen we nog een kringloopwinkel in Hillegom of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Hillegom op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Hillegom op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.