Search

Kringloopwinkel in Gouda

Gouda is een middelgrote stad in Zuid-Holland en heeft een mooie oude binnenstad met veel monumentale gebouwen. Naast een mooi centrum voor een citytrip heeft Gouda ook veel kringloopwinkels waar je terecht kunt voor allerlei tweedehands spullen.

Gouda is een stad waar je allerlei huizen kunt vinden; van oude stadswoningen tot ruime huizen met tuin in de buitenwijken. De gezinssamenstellingen zijn ook erg gevarieerd en hierdoor kun je bij de kringloopwinkels allerlei verschillende spullen vinden. Curiosa wat al jarenlang ergens op een zolder ligt of bijna nieuwe decoratie omdat een moderne woning een nieuwe inrichting krijgt. Bij kringloopwinkels in Gouda vind je dus meubels, speelgoed, kleding voor het hele gezin, woningdecoratie, keukenspullen, boeken en platen, puzzels, gereedschap, elektronica, kledingaccessoires en nog veel meer.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Gouda, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Gouda of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Gouda op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Gouda op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.