Search

Kringloopwinkel in Ede

In Ede zijn er een paar leuke kringloopwinkels die je kunt bezoeken bijvoorbeeld tijdens je vakantie of wanneer je er in de buurt bent. De kringloopwinkels liggen verspreid over Ede en als je hier niets weet te vinden kun je bijvoorbeeld ook eens naar kringloopwinkels in Arnhem, Veenendaal of Wageningen kijken waar meer keuze is.

Bij een kringloopwinkel in Ede kun je van alles tegenkomen waaronder kleding voor het hele gezin, schoenen, sieraden en accessoires, meubels waaronder kasten, stoelen en banken, huishoudelijke spullen, elektronica en lampen, boeken, platen, CD’s en DVD’s, speelgoed, spelletjes en puzzels, gereedschap, antiek en vintage, aardewerk en glaswerk en nog veel meer.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Ede, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Ede of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Ede op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Ede op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.