Search

Kringloopwinkels in Groningen

Voor een kringloopwinkel in de stad Groningen hoef je niet ver te zoeken, er zijn er meerdere. Dankzij deze ruime keuze aan grote en kleine kringloopwinkels kun je elke dag wel nieuwe dingen vinden.

De kringloopwinkels in Groningen liggen zowel vlak bij het centrum als in omliggende wijken zoals Helpman-Oost, de Damsterbuurt en de Oranjebuurt.

Wat kun je vinden bij kringloopwinkels in Groningen?
De kringloopwinkels in Groningen worden veel bezocht door studenten die zo op een goedkope manier hun complete kamer inrichten. Ook kun je bij kringloopwinkels in Groningen terecht voor goedkope gebruikte kleding voor het hele gezin. Omdat je in Groningen zo’n variatie aan huishouden hebt kun je er van alles vinden. Er zijn mensen midden in de stad die weinig ruimte hebben om spullen te bewaren en snel dingen wegdoen die vaak nog erg nieuw zijn, daarnaast zijn er ruime woningen die veel ruimte hebben en soms in één keer alles tegelijk wegdoen, dan komen er tegelijk allerlei spullen bij de kringloop terecht die soms tientallen jaren in een schuur of op zolder hebben gestaan, je weet nooit wat je daar bij tegen komt!

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan een alle gevonden kringloopwinkels Groningen met daarbij zoveel mogelijk contactgegevens en de openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Groningen of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Alle kringloopwinkels in Groningen op de kaart
Hieronder staan alle kringloopwinkels in Groningen op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.