Search

Kringloopwinkel in Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland en het is dan ook niet vreemd dat er meerdere kringloopwinkels zijn te vinden. De kringloopwinkels in Middelburg liggen zowel in het centrum als er omheen en tijdens een citytrip in Middelburg kun je er meerdere op één dag bezoeken.

Middelburg is een mooie stad met verschillende monumentale gebouwen, grachten en een compact centrum. Daarnaast zijn er in de laatste decennia verschillende moderne woonwijken bijgekomen. Dankzij de combinatie van oude huizen waar misschien al heel lang allerlei curiosa en andere spullen zijn bewaard en moderne woningen die misschien elke paar jaar een nieuwe inrichting krijgen kun je in de kringloopwinkels in Middelburg van alles tegenkomen, zoals antiek, meubels, speelgoed, puzzels, tuinspullen, elektronica, gereedschap, platen en CD’s, tweedehands kleding voor dames, heren en kinderen, decoratie, keukenspullen en nog veel meer.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Middelburg, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Middelburg of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Middelburg op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Middelburg op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.