Search

Kringloopwinkel in Dordrecht

De Zuid-Hollandse plaats Dordrecht heeft een aantal leuke kringloopwinkels, verspreid over de stad, zowel in het centrum als in de buitenwijken. Er zijn een paar algemene kringloopwinkels in Dordrecht maar ook winkels die zich bijvoorbeeld specialiseren in kleding en een paar winkels die meer gericht zijn op curiosa. Wanneer je meer kringloopwinkels wilt bezoeken kun je een bezoek aan Dordrecht goed combineren met andere plaatsen zoals Rotterdam en Gorinchem.

Bij een kringloopwinkel in Dordrecht kun je van alles tegenkomen, je vindt er vintage meubels of juist de meer moderne meubels waaronder kasten, tafels en banken, antiek en curiosa, vazen van aardewerk en glas, allerlei huishoudelijke spullen, speelgoed, spelletjes en puzzels, boeken, platen, CD’s en DVD’s, elektronica, kleding voor het hele gezin en nog veel meer.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Dordrecht, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Dordrecht of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Dordrecht op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Dordrecht op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.