Search

Kringloopwinkel in Delft

Delft is een middelgrote stad in Zuid-Holland met een mooi historisch centrum, in het verleden was Delft een belangrijke stad met veel handel en productie, er werden onder andere VOC schepen gebouwd, tientallen fabriekjes maakten Delfts Blauw aardewerk, er woonden bekende schilders en er was een belangrijke fabriek met tapijten.

Tegenwoordig is Delft vooral vanwege de Technische Universiteit bekend als studentenstad, jaarlijks komen er duizenden nieuwe studenten die natuurlijk regelmatig bij kringlopen langsgaan om spullen voor hun studentenkamer te kopen.
Er zijn in Delft dan ook verschillende kringloopwinkels te vinden die een grote selectie aan tweedehands meubelen, wasmachines en ander witgoed, huisraad, boeken en nog veel meer verkopen. Natuurlijk kun je bij een kringloopwinkel in Delft ook andere spullen tegenkomen, omdat Delft in het verleden een rijke stad was heb je kans dat je bijzondere kunst of antiek tegenkomt, soms echte schatten! Delfts Blauw is er natuurlijk in overvloed te vinden en heel af en toe komt er een erg mooi bord of vaas tevoorschijn bij een kringloop.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Delft, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Delft of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld op de pagina van de kringloopwinkel waar het om gaat.

Kringloopwinkels in Delft op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Delft op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.