Search

Kringloopwinkel in Coevorden

Coevorden is een mooie oude stad die vroeger van grote betekenis was voor de handel in de grensstreek. In de binnenstad zijn dan ook nog veel historische gebouwen, vestingwerken en een mooie stadsgracht te zien. Liefhebbers van historie kunnen zich hier prima vermaken en ook mensen die op zoek zijn naar tweedehands spullen! Er zijn een aantal leuke kringlopen in Coevorden die je – vooral wanneer je met de auto bent – tijdens een citytrip in Coevorden makkelijk in één dag kunt bezoeken.

Bij de kringloopwinkels in Coevorden kun je van alles tegenkomen, er is redelijk veel curiosa en (boeren)antiek te vinden met daarbij spullen die soms jarenlang in een schuur hebben gestaan. Daarnaast is er natuurlijk ook een grote selectie aan tweedehands meubelen, kleding, boeken en speelgoed en nog veel meer. Wanneer je graag naar schatten jaagt in een kringloopwinkel dan heb je in Coevorden volgens mij wat meer kans, er is minder concurrentie!

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Coevorden, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Coevorden of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Coevorden op de kaart
Hieronder staan de gevonden kringloopwinkels in Coevorden op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.