Search

Kringloopwinkel in Vlaardingen

Er zijn verschillende kringloopwinkels in het Zuid-Hollandse Vlaardingen zodat je er op een dag meerdere kunt bezoeken. Wanneer je bij een kringloop in Naaldwijk niets kunt vinden kun je bijvoorbeeld ook langsgaan bij één van de kringloopwinkels in Rotterdam of Schiedam.

Bij een kringloopwinkel in Naaldwijk zijn allerlei leuke tweedehands spullen te vinden waaronder meubels zoals stoelen, kasten en banken, kleding voor dames, heren en kinderen, babyspullen, huisraad, allerlei elektronica, boeken en platen, CD’s en DVD’s, puzzels en speelgoed, antiek en curiosa en nog veel meer tweedehands spulletjes.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Vlaardingen, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Vlaardingen of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Vlaardingen op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Vlaardingen op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.