Search

Kringloopwinkel in Maastricht

Maastricht is een geweldige stad om gezellig te winkelen, om antiekzaakjes te bezoeken of gewoon te genieten van de mooie omgeving. Daarnaast zijn er in Maastricht ook een aantal leuke kringloopwinkels te vinden waar je op zoek kunt gaan naar tweedehands spullen. Op deze pagina’s staan alle kringloopwinkels in Maastricht die we hebben gevonden. De kringloopwinkels in Maastricht liggen zo goed als allemaal buiten het centrum en meestal kilometers ver van het station.

Bij de kringloopwinkels in Maastricht kun je allerlei spullen vinden, omdat het een grote oude stad is waar vroeger ook mooie dingen te vinden waren vind je soms bijzondere antieke spullen. Omdat er in Maastricht ook veel – internationale – studenten wonen die na een aantal jaar de stad weer verlaten kun je ook veel huishoudelijke spullen en decoratie vinden bij de kringloopwinkels in Maastricht. Meubels zijn ook regelmatig te vinden maar deze zijn erg populair omdat veel studenten juist de kringloopwinkels bezoeken voor hun kamerinrichting. Je weet dus zeker dat je bij de kringloopwinkel in Maastricht alles kunt vinden waar je naar op zoek bent zoals kleding voor het hele gezin, boeken, speelgoed en puzzels, platen en CD’s, meubels, decoratie, curiosa, elektronica, kunst en antiek en nog veel meer.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle kringloopwinkels in Maastricht die we konden vinden, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Maastricht of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Maastricht op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Maastricht op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.