Search

Kringloopwinkels in Utrecht

In de stad Utrecht zijn een aantal leuke kringloopwinkels, zowel in en net naast het centrum als buiten het centrum in wijken als Leidscherijn en Overvecht. Er zijn in Utrecht grote kringloopwinkels van ketens maar ook kleinere kringloopwinkels. Veel kringloopwinkels in Utrecht hebben een – maatschappelijk – goed doel, wanneer je hier wat koopt of doneert help je dus ook anderen.

Omdat de kringloopwinkels wel aardig verspreid door Utrecht liggen is het lastig om ze allemaal op één dag te bezoeken, bij een citytrip zou je een keuze kunnen maken om naar de winkels die je aanspreken toe te gaan en verder lekker de binnenstad verkennen en daar wat antiekwinkels bezoeken en genieten van de mooie gebouwen.

Wat kun je vinden bij een kringloopwinkel in Utrecht?
De meeste spullen die je kunt vinden bij een kringloopwinkel in Utrecht zijn afkomstig van mensen uit de stad zelf, veel van de kringlopen halen ook spullen bij mensen thuis op aanspreken. De kringloopwinkels in Utrecht hebben iedereen wel wat te bieden, studenten vinden er hun complete kamerinrichting en daarnaast is er bij de winkels een groot aanbod aan nette kleding. Omdat mensen in een grote stad als Utrecht over het algemeen weinig bergruimte hebben worden spullen die worden vervangen sneller naar een kringloop gebracht, denk hierbij aan woningdecoratie, elektronica en witgoed. Ook spullen die gebruikt zijn en daarna ruimte in beslag nemen worden eerder weggedaan, zo heb je vaak een ruime keuze aan redelijk recente boeken en DVDs.

Contactgegevens en openingstijden kringloopwinkels Utrecht
Hieronder staan alle kringloopwinkels in Utrecht met daarbij zoveel mogelijk contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Utrecht of klopt de informatie niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Utrecht op de kaart
Hieronder staan de gevonden kringloopwinkels in Utrecht op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.