Search

Kringloopwinkels in Amersfoort

Amersfoort is een grote stad in provincie Utrecht en heeft een mooie historische binnenstad met grachten, oude poorten, grote kerken en leuke musea. Amersfoort heeft ook een aantal kringloopwinkels waar je kunt snuffelen naar kunst en antiek, tweedehands meubels en kleding en nog veel meer gebruikte spullen.

Er zijn in Amersfoort een paar grotere kringloopwinkels en een aantal kleinere voor verschillende goede doelen. Een deel van de kringloopwinkels ligt in of net naast het centrum van Amersfoort en een aantal kringlopen liggen wat verder weg op plaatsen waar ze meer ruimte hebben om een groot aanbod aan kringloopspullen te verkopen.

Amersfoort is een grote stad waar je van alles tegen kunt komen. Omdat mensen in steden vaker geneigd zijn om spullen die teveel ruimte in beslag nemen weg te gooien kom je bij de kringloopwinkels hier soms bijna nieuwe spullen tegen, denk hierbij aan recente boeken, kleding welke maar een paar keer is gedragen, goed uitziende meubels voor de inrichting van een studentenkamer en nog veel meer. Woon je zelf in Amersfoort en heb je wel eens spullen die nog bruikbaar zijn voor anderen? Doneer ze bij een kringloopwinkel, er zit er vast wel één bij je in de buurt!

Contactgegevens en openingstijden kringloopwinkels Amersfoort
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Amersfoort, klik op één van de kringloopwinkels voor meer informatie over de winkel, de contactgegevens en de openingstijden. Missen we een kringloopwinkel in Amersfoort of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Amersfoort op de kaart
Hieronder staan de gevonden kringloopwinkels in Amersfoort op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.