Search

Kringloopwinkel in Almere

Wanneer je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Almere hebben we er een paar leuke voor je gevonden! Er zijn in Almere een paar grotere en een paar kleinere kringloopwinkels, verspreid over de verschillende wijken in Almere.

Omdat Almere een redelijke nieuwe plaats is heb je bij een kringloopwinkel misschien wat minder kans op echt antiek maar je hebt wel meer te maken met gezinnen die vanwege ruimtegebrek veel in één keer naar de kringloopwinkel brengen. Je hebt bij een kringloopwinkel in Almere dan ook kans op moderne kleding voor het hele gezin, boeken, soms design meubelen of tweedehands Ikea meubels die best nog een keer dienst kunnen doen, CD’s en DVD’s, bijna nieuwe woondecoratie, tuinspullen, speelgoed, puzzels, tijdschriften en nog veel meer.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Almere, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Almere of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Almere op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Almere op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.