Search

Kringloopwinkel in Goes

Er zijn een paar kringloopwinkels in Goes, zowel in het centrum als wat verder van het centrum van Goes. Voor veel kringloopwinkel liefhebbers zal Goes wat verder weg zijn dan veel andere plaatsen in Nederland maar door de mooie oude binnenstad en de meerdere kringlopen is een citytrip en kooptrip goed te combineren.

Goes is een stad met veel historie en in de laatste decennia zijn er veel nieuwe woningen bij gekomen. Hierdoor kun je in de kringloopwinkels in Goes van alles tegenkomen, denk aan leuke antieke spullen, tweedehands meubels, speelgoed en puzzels, kleding voor dames, heren en kinderen, boeken, CD’s en platen, elektronica, tuinspullen, gereedschap, keukenspullen, decoratie en nog veel meer.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Goes, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Goes of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Goes op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Goes op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.