Search

Kringloopwinkel in Schiedam

Er zijn een paar kringloopwinkels in Schiedam waar je allerlei leuke tweedehands spullen kunt vinden. De meeste kringloopwinkels in Schiedam hebben een ruime keuze uit meubels zoals banken, kasten en stoelen, kleding voor dames, heren en kinderen, boeken en platen, puzzels en spelletjes, speelgoed, huisraad en keukenspullen, elektronica en lampen, CD’s en DVD’s, antiek, vintage en curiosa en nog veel meer.

Een kringloopwinkel in Schiedam kun je ook goed bezoeken wanneer je bijvoorbeeld in Rotterdam of Vlaardingen bent, via de A4 of A20 ben je zo in Schiedam en de winkels zijn met de auto makkelijk bereikbaar.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Schiedam, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Schiedam of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Schiedam op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Schiedam op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.