Search

Kringloopwinkel in Wageningen

Wageningen ligt in de Gelderse Vallei, aan de Nederrijn en is onder andere bekend vanwege Universiteit Wageningen. Ondanks dat het een niet al te grote stad is zijn er veel kringloopwinkels in Wageningen te vinden. De kringlopen in Wageningen liggen verspreid over de stad.

De kringloopwinkels in Wageningen zijn geliefd bij studenten die er meubels en andere spullen zoeken voor de inrichting van hun kamer en er is veel meer te vinden. Zo is er een grote keuze aan vintage en design items, boeken en platen, decoratie, speelgoed, elektronica en nog veel meer.

Bij de meeste kringloopwinkels in Wageningen kun je spullen doneren en de meeste komen desgewenst ook spullen bij je ophalen.

Contactgegevens en openingstijden kringloopwinkels Wageningen
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Wageningen, klik op de kringloopwinkel om meer informatie over deze winkel te vinden zoals de contactgegevens en de gevonden openingstijden. Missen we nog een kringloopwinkel in Wageningen of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Wageningen op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Wageningen op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.