Search

Kringloopwinkel in Assen

Er zijn meerdere kringloopwinkels in Assen, zowel in het centrum als daarbuiten. Omdat Assen in de laatste decennia hard is gegroeid qua inwonersaantal en er dus ook veel gezinnen met – jonge – kinderen wonen die regelmatig allerlei spullen opruimen of hun woning opnieuw inrichten vind je bij de kringlopen ook allerlei spullen die soms bijna nieuw zijn.

Bij een kringloopwinkel in Assen heb je grote kans om bijna nieuwe meubels te vinden of mooie woningdecoratie en bij veel kringloopwinkels heb je een ruime keuze uit recente boektitels. Daarnaast heb je bij de kringloopwinkels in Assen natuurlijk ook voldoende keuze uit tweedehands kleding, elektronica, curiosa, muziek, speelgoed, keukenspullen en nog veel meer.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Assen, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Assen of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.


Kringloopwinkels in Assen op de kaart
Hieronder staan de gevonden kringloopwinkels in Assen op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.