Search

Kringloopwinkel in Den Bosch

Er zijn genoeg kringloopwinkels in Den Bosch, alleen zitten ze niet allemaal in de buurt van het centrum. De grotere en kleinere kringloopwinkels zitten verspreid over de verschillende wijken in Den Bosch en wanneer je ze allemaal tijdens een citytrip wilt bezoeken zul je er dus wel wat moeite voor moeten doen!

Bij een kringloopwinkel in Den Bosch heb je kans om allerlei spullen te vinden, van antiek tot bijna nieuwe spullen. Bij de kringloopwinkels in Den Bosch kun je terecht voor moderne kleding, design of basic meubels, elektronica voor het hele huis, tuinspullen en gereedschap, speelgoed en puzzels, potten en pannen en andere huishoudelijke spullen, decoratie en bloemenvazen, boeken, CD’s en DVD’s en nog veel meer.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Den Bosch, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Den Bosch of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Den Bosch op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Den Bosch op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.