Search

Kringloopwinkel in Naaldwijk

Er zijn een paar leuke kringloopwinkels in het Zuid-Hollandse Naaldwijk die je makkelijk allemaal in één dag kunt bezoeken. Wanneer je bij een kringloop in Naaldwijk niets kunt vinden kun je bijvoorbeeld ook langsgaan bij één van de kringloopwinkels in Den Haag of Delft.

Bij een kringloopwinkel in Naaldwijk kun je allerlei leuke spullen vinden waaronder kleding voor het hele gezin (soms zo goed als nieuw, soms mooi vintage), schoenen, accessoires en sieraden, huishoudelijke spullen zoals keukengerei, meubels waaronder kasten, stoelen en banken, speelgoed, puzzels en spelletjes, antiek en curiosa, boeken en platen en nog veel meer tweedehands spulletjes.

Contactgegevens en openingstijden
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Naaldwijk, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Naaldwijk of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Naaldwijk op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Naaldwijk op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps.