Search

Kringloopwinkel in Nijmegen

Voor een kringloopwinkel in Nijmegen hoef je niet lang te zoeken, er zijn er verschillende! De kringloopwinkels in Nijmegen liggen verspreid over de stad, er zijn er een paar in het centrum, net daarbuiten en verder weg in de verschillende wijken van Nijmegen. Wanneer je een citytrip in Nijmegen maakt of met de auto rondrijdt, er is altijd wel een kringloop voor je te vinden.

Wat kun je vinden bij een kringloopwinkel in Nijmegen?
Nijmegen is een geweldige plaats om schatten bij de kringloopwinkel te vinden. Het is een mooie oude plaats waar vroeger veel geld werd verdiend met de handel, misschien kom je een mooi stuk antiek tegen! Daarnaast zijn er in Nijmegen veel huizen met niet zo heel veel ruimte, die brengen vaak redelijk nieuwe spullen naar de kringloopwinkel om iemand anders er blij mee te maken. Bij kringloopwinkels in Nijmegen kom je dus regelmatig bijna nieuwe boeken tegen, speelgoed, moderne kleding en ook veel meubels. Voor studenten die tweedehands meubels voor hun kamer zoeken is een bezoek aan een kringloopwinkel in Nijmegen dan ook een aanrader, met een beetje geluk heb je er een complete inrichting voor weinig. Ook voor decoratie artikelen, huisraad en allerlei keukenspullen is er veel te vinden bij de kringloop.

Contactgegevens en openingstijden kringloopwinkels Nijmegen
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Nijmegen, wanneer je op één van de kringloopwinkels klikt krijg je zoveel mogelijk informatie over de winkel met daarbij de contactgegevens en de gevonden openingstijden van de kringloop. Missen we nog een kringloopwinkel in Nijmegen of klopt informatie zoals de openingstijden niet meer? Laat het even weten door een berichtje in het opmerkingenveld.

Kringloopwinkels in Nijmegen op de kaart
Hieronder staan alle gevonden kringloopwinkels in Nijmegen op de kaart, deze gegevens zijn afkomstig uit google maps. Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Bij pandjeshuizen in Nijmegen zie je ook regelmatig tweedehands spullen te koop, dit zijn over het algemeen de wat luxere en duurdere spullen zoals sieraden en elektronica.