Search

Kringloopwinkel Kringelz in Coevorden

Kringloopwinkel KringelZ in Coevorden verkoopt allerlei gebruikte spullen zoals serviezen en andere potten en pannen, kleding, boeken, meubels, elektronische apparatuur en nog veel meer. Een deel van de ingebrachte meubelen worden gerestyled waardoor ze in een nieuw jasje weer jaren meekunnen in een modern interieur. Door bij deze kringloopwinkel spullen te kopen en te doneren help je mensen aan nuttig werk, de kringloop is opgezet met als doel om vrijwilligers en stagiaires door te kunnen laten stromen naar een reguliere baan.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Coevorden
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel Kringelz in Coevorden zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Kringelz.

Kringloopwinkel Kringelz
Printer 10
7741 MD, Coevorden (Drenthe)

Telefoon: 0524 552133
Email: info@kringelz.nl
Website Kringloopwinkel Kringelz

Openingstijden Kringloopwinkel Kringelz in Coevorden

Maandag:9.00 tot 17.30 uur
Dinsdag:9.00 tot 17.30 uur
Woensdag:9.00 tot 17.30 uur
Donderdag:9.00 tot 17.30 uur
Vrijdag:9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag:9.30 tot 16.30 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Coevorden?

Deze kringloopwinkel in Coevorden ligt op ongeveer een kilometer loopafstand van Station Coevorden en het centrum van de stad, vlak bij de N34. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment