Search

Kringloop Charityshop in Delft

Dit is een leuke kleine winkel in het centrum van Delft, vlak bij de Nieuwe Kerk en de Maria van Jesse Kerk. Je kunt hier terecht voor allerlei kleine spullen zoals kleding, schoenen en tassen, speelgoed, boeken, DVD’s en LP’s, keukenspullen, woondecoratie, kleine meubeltjes en nog veel meer. Deze kringloopwinkel heeft als doel om werk te verschaffen voor iemand met een arbeidsbeperking, er zijn stages voor studenten en mensen die de taal willen leren spreken en er worden een paar goede doelen gesteund. Wanneer je bij deze kringloopwinkel in Delft spullen koopt of doneert steun je dus niet alleen het milieu, ook anderen!

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Delft
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloop Charityshop in Delft zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de Kringloop Charityshop in Delft.

Kringloop Charityshop Delft
Burgwal 95
2611 GH, Delft (Zuid-Holland)

Telefoon: 06-188 20 590 
Website Kringloop Charityshop Delft

Openingstijden Kringloop Charityshop Delft

Maandag:Gesloten
Dinsdag:11.00 tot 17.00 uur
Woensdag:11.00 tot 17.00 uur
Donderdag:11.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:11.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:11.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Deze kringloopwinkel in het centrum van Delft ligt naast de Nieuwe Kerk op een honderd meter van het Stadhuis Delft. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment