Search

Rataplan Kringloopwinkel in Delft

Deze kringloopwinkel in Delft is onderdeel van de Rataplan Kringloopwinkels. Met ruim 2500 vierkante meter aan tweedehands spullen is dit één van de grootste kringloopwinkels van Nederland. Je kunt in deze kringloop dan ook terecht voor een ruim assortiment aan gebruikte kleding voor dames, heren en kinderen, meubels zoals tafels, stoelen en kasten, fietsen, decoratie, boeken en platen, kinderspeelgoed, schilderijen, huisraad, elektronica, witgoed en nog veel meer. Kringloopbedrijf RataPlan is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk die werkt aan kansen voor zowel mens als milieu, door bij deze kringloopwinkel in Delft spullen te kopen of te doneren steun je dus niet alleen het milieu, je helpt er ook anderen mee.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Delft
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel Rataplan in Delft zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Rataplan.

Kringloopwinkel Rataplan
Turbineweg 16a
2627 BP, Delft (Zuid-Holland)

Telefoon: 06-13133310
Email: delft@rataplan.nl
Website Kringloopwinkel Rataplan

Openingstijden Rataplan Kringloopwinkel in Delft

Maandag:9:00 tot 18:00 uur
Dinsdag:9:00 tot 18:00 uur
Woensdag:9:00 tot 18:00 uur
Donderdag:9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag:9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:12:00 tot 17:00 uur

Waar vind je deze kringloop in Delft?

Deze kringloopwinkel in Delft ligt een eind van het centrum, vlak naast de Delftse Schie in de buurt van de N470. Het dichtstbijzijnde treinstation is Delft Campus, dit is op iets minder dan een kilometer van de kringloop. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment