Search

Kringloopwinkel Woongemeenschap de Wonne

Deze kringloopwinkel in Enschede is onderdeel van Woongemeenschap de Wonne. Bij deze kringloop kun je terecht voor allerlei tweedehands spullen met daarbij kleding voor het hele gezin, meubels, bedden en beddengoed, fietsen, lampen, witgoed, potten en pannen, serviesgoed, boeken, curiosa, speelgoed en nog veel meer.

Deze kringloop heeft onder als doel het hergebruik van goederen te bevorderen, werk te bieden aan bewoners van de woongemeenschap en om inkomsten te genereren voor de leefgemeenschap. Spullen waar deze kringloopwinkel geen ruimte voor heeft gaat ook naar andere goede doelen, zo gaat bijvoorbeeld kleding naar een aantal stichtingen die er zorg voor dragen dat deze bij mensen in nood terecht komen. Door bij deze kringloopwinkel spullen te kopen of te doneren steun je dus ook anderen.  

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Enschede
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de kringloopwinkel van Woongemeenschap de Wonne zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Kringloopwinkel Woongemeenschap de Wonne in Enschede
Noorderhagen 25
7511 EK, Enschede (Overijssel)

Website Kringloopwinkel Woongemeenschap de Wonne Enschede

Openingstijden Kringloopwinkel Woongemeenschap de Wonne in Enschede

Maandag:Gesloten
Dinsdag:13:00 tot 16:00 uur
Woensdag:11:00 tot 16:00 uur
Donderdag:13:00 tot 16:00 uur
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:11:00 tot 16:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Enschede?

Deze kringloopwinkel in Enschede ligt in het centrum van Enschede, op ruim honderd meter van de Oude Markt. Naar het station van Enschede is het een paar honderd meter naar deze kringloop. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment