Search

Kringloop Centrum Glanerbrug

Kringloop Centrum Glanerbrug ligt in het dorpje Glanerbrug, omdat dit dorp grenst aan de Enschedese wijk De Eschmarke laten we het onder de kringloopwinkels in Enschede vallen.

Bij Kringloop Centrum Glanerbrug kun je terecht voor allerlei tweedehands spullen zoals meubels, kleding en accessoires, speelgoed, puzzels en spelletjes, curiosa, glas en aardewerk, boeken en platen, elektronica en lampen en nog veel meer.

Naast het kopen van tweedehands spullen kun je bij deze kringloopwinkel ook terecht wanneer je een verhuizer nodig bent of wanneer een huis of inboedel ontruimt moet worden.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Glanerbrug
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloop Centrum Glanerbrug zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Kringloop Centrum Glanerbrug
Nieuw Frieslandstraat 20a
7531 CA, Glanerbrug (Overijssel)

Telefoon: 06 14735254
Email: kringloopcentrumglanerbrug@gmail.com

Website Kringloop Centrum Glanerbrug

Openingstijden Kringloop Centrum Glanerbrug

Maandag:9:30 tot 17:00 uur
Dinsdag:9:30 tot 17:00 uur
Woensdag:9:30 tot 17:00 uur
Donderdag:9:30 tot 17:00 uur
Vrijdag:9:30 tot 17:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je Kringloop Centrum Glanerbrug?

Kringloop Centrum Glanerbrug ligt in het dorp Glanerbrug wat aan Enschede ligt. Het kringloop centrum ligt op zo’n 5 kilometer ten oosten van het centrum van Enschede, vlak bij de weg van Enschede naar Gronau. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment