Search

Kringloop Gewoon Goed in Schiedam

Zoals ze zelf aangeven verkoopt Kringloop Gewoon Goed in Schiedam alles van theelepel tot boekenkast. Je hebt er een ruime keuze aan tweedehands spullen zoals kleding voor het hele gezin, meubels zoals banken en kasten, antiek, vintage en curiosa, boeken en platen, huisraad en keukenspullen, speelgoed en puzzels, lampen en elektronica, gereedschap en nog veel meer.

Kringloop Gewoon Goed is in 2014 opgericht en moest al snel naar een groter pand verhuizen. Nu zijn er drie verdiepingen met allerlei spullen. De kringloop heeft ook werkplekken op vrijwillige basis voor o.a. langdurig werklozen en mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt, zo kunnen ze weer een arbeidsritme opbouwen om makkelijker de stap te maken naar regulier werk.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Schiedam
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloop Gewoon Goed in Schiedam zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop Gewoon Goed.

Kringloop Gewoon Goed
Parkweg 203
3119 CG, Schiedam (Zuid-Holland)

Telefoon: 010-2460339
Email: info@kringloopgewoongoed.nl
Website Kringloop Gewoon Goed

Openingstijden Gewoon Goed Kringloopwinkel in Schiedam

Maandag:Gesloten
Dinsdag:9.00 tot 17.30 uur
Woensdag:9.00 tot 17.30 uur
Donderdag:9.00 tot 17.30 uur
Vrijdag:900 tot 17.30 uur
Zaterdag:9.30 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Schiedam?

Deze kringloopwinkel in Schiedam ligt op ongeveer 800 meter ten westen van het station van Schiedam en ongeveer even ver van het centrum. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment