Search

Re-circle Kringloopwinkel in Amsterdam

Deze kringloopwinkel in Amsterdam-Noord heeft allerlei leuke tweedehands spullen met daarbij veel kunst en curiosa. Verder kun je hier terecht voor kleding voor het hele gezin, schoenen, boeken en CD’s, meubels waaronder design, elektronica zoals versterkers, platenspelers en luidsprekers, puzzels, decoratie en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel is een aantal jaar geleden begonnen omdat de eigenaren zagen dat er regelmatig grote hoeveelheden bruikbare spullen werden weggegooid, door deze een tweede kans te geven. Daarnaast worden ook mensen geholpen, onder andere door stageplaatsen te bieden aan scholieren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Amsterdam
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Re-circle Kringloopwinkel in Amsterdam zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de Re-circle Kringloopwinkel.

Re-circle Kringloopwinkel
Buikslotermeerplein 225
1025 XB, Amsterdam (Noord-Holland)

Telefoon: 06-33764358
Email: Info@re-circle.nl
Website Re-circle Kringloopwinkel

Openingstijden Re-circle Kringloopwinkel in Amsterdam

Maandag:Gesloten
Dinsdag:11.00 t/m 17.00 uur
Woensdag:11.00 t/m 17.00 uur
Donderdag:11.00 t/m 17.00 uur
Vrijdag:11.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag:11.00 t/m 17.00 uur
Zondag:12.00 t/m 17.00 uur

Waar vind je deze kringloopwinkel in Amsterdam?

Deze kringloopwinkel in Amsterdam Noord ligt in Buikslotermeer, bij Winkelcentrum Boven IJ. Deze kringloopwinkel is met de bus goed bereikbaar via halte Buikslotermeerplein. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment