Search

De Goede Doelen Winkel Sittard

De Goede Doelen Winkel Sittard verkoopt allerlei kringloopspullen waaronder tweedehands kleding, meubels zoals tafels, stoelen en kasten, speelgoed, spelletjes en puzzels, witgoed, keukenspullen en andere huisraad, schoenen en accessoires, boeken, platen en CD’s, DVD’s, lampen en nog veel meer. Met een deel van de winst worden een aantal Goede Doelen gesteund.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Sittard
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over De Goede Doelen Winkel in Sittard zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van De Goede Doelen Winkel.

De Goede Doelen Winkel Sittard
Nusterweg 88C
6136 KV, Sittard (Limburg)

Telefoon: 046 426 6656
Website De Goede Doelen Winkel Sittard

Openingstijden De Goede Doelen Winkel in Sittard

Maandag:9.30 t/m 16.00 uur
Dinsdag:9.30 t/m 16.30 uur
Woensdag:9.30 t/m 16.30 uur
Donderdag:9.30 t/m 16.30 uur
Vrijdag:9.30 t/m 16.30 uur
Zaterdag:9.30 t/m 16.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Sittard?

Deze kringloopwinkel in Sittard Noord ligt op zo’n twee en een halve kilometer ten noorden van het centrum van Sittard. Vlak bij de kringloop ligt bushalte Millenerweg en via de N276 is deze kringloopwinkel makkelijk bereikbaar met de auto. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment