Search

Woord en Daad Kringloopwinkel Zwanenburg

Deze Woord en Daad kringloopwinkel in Zwanenburg is een kringloop- en cadeauwinkel met allerlei tweedehands spulletjes maar ook handgemaakte en opgeknapte spullen. Je kunt er dus terecht voor kleine meubeltjes, antiek en curiosa en cadeautjes, bijvoorbeeld voor een geboorte.

Deze kringloopwinkel in Zwanenburg is onderdeel van Stichting Woord en Daad en werkt vanuit Bijbels perspectief aan duurzame verandering voor mensen in armoede. Hiervoor werken ze zoveel mogelijk met de mensen, bedrijven en lokale partners.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Zwanenburg
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Woord en Daad Kringloopwinkel in Zwanenburg zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de Woord en Daad Kringloopwinkel in Zwanenburg.

Kringloopwinkel Woord en Daad
Van Hallstraat 4
1161CG, Zwanenburg (Noord-Holland)

Telefoon: 06-400557277
Email:info@creasilverzwaan.nl
Website Kringloopwinkel Woord en Daad

Openingstijden Kringloopwinkel Woord en Daad in Zwanenburg

Maandag:9.00 tot 17.00 uur
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:9.00 tot 17.00 uur
Donderdag:9.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:9.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Zwanenburg?

Deze kringloopwinkel in Zwanenburg ligt vlak bij Wandelpark Zwanenburg en is via de N519 goed bereikbaar. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment