Search

Kringloopwinkel de Doorstroom in Eindhoven

Deze kringloopwinkel in Eindhoven verkoopt een grote hoeveelheid aan tweedehands spullen zoals serviesgoed, lampen, meubels, klokken, boeken en tijdschriften, woningdecoratie, speelgoed, witgoed, antiek en curiosa, CD’s en DVD’s, kleding, gereedschap en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel in Eindhoven is onderdeel van Stichting de Doorstroming, deze winkel wordt commercieel gerund en creëert verder extra inkomsten voor goede doelen, stichtingen en verenigingen. Een gedeelte van de inkomsten gaat naar deze goede doelen waarbij degene die spullen doneert meestal kan kiezen naar welk goed doel dit gedeelte gaat. Bij deze kringloopwinkel werken mensen die werkervaring opdoen, onder andere door middel van stages. Verder werken er ook veel vrijwilligers die behoefte hebben aan een leuke en nuttige dagbesteding.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Eindhoven
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over kringloopwinkel de Doorstroom in Eindhoven zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze kringloop.

De Doorstroom Kringloopwinkel Eindhoven
Joris Minnestraat 4-6
5623 ER, Eindhoven (Noord-Brabant)

Telefoon: 040-8200303
Email: Info@DeDoorstroom.nl
Website De Doorstroom Kringloopwinkel Eindhoven

Openingstijden De Doorstroom Kringloopwinkel Eindhoven

Maandag:13:00 tot 18:00 uur
Dinsdag:13:00 tot 18:00 uur
Woensdag:13:00 tot 18:00 uur
Donderdag:10:00 tot 18:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Eindhoven?

Deze kringloopwinkel in Eindhoven ligt op een paar kilometer ten noorden van het centrum en het station, vlak bij het Catharina Ziekenhuis. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment