Search

Ruilwinkel Oss

Ruilwinkel Oss is niet echt een kringloopwinkel maar je kunt er wel tweedehands spullen vinden die je normaal ook bij een kringloopwinkel zou kunnen aantreffen (geen meubelen). De Ruilwinkel in Oss werkt iets anders dan een kringloop, wanneer je hier spullen brengt krijg je punten en die kun je weer gebruiken om iets anders te kopen. Ook kun je punten verdienen door klusjes voor anderen te doen. Altijd interessant om te kijken of je hier leuke spullen kunt vinden of dat je in ruil voor jouw spullen iemand anders je een wederdienst kan bewijzen.

Contactgegevens van Ruilwinkel Oss
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Ruilwinkel Oss zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Ruilwinkel Oss.

Ruilwinkel Oss
Schadewijkstraat 4B
5348 BC, Oss (Noord-Brabant)

Telefoon: 06-83666338
Website Ruilwinkel Oss

Openingstijden Ruilwinkel Oss

Maandag:Gesloten
Dinsdag:13.30 tot 16.00 uur
Woensdag:13.30 tot 16.00 uur
Donderdag:13.30 tot 16.00 uur
Vrijdag:13.30 tot 16.00 uur
Zaterdag:13.30 tot 16.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze ruilwinkel in Oss?

Deze ruilwinkel in Oss ligt op een paar honderd meter ten noordoosten van het centrum van Oss. Kloppen de gegevens van deze ruilwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment