Search

Hart in Friesland – Kringloopwinkel in Drachten

Deze grote kringloopwinkel in Drachten heeft zo’n 3000 vierkante meter aan verkoopruimte waar je van alles kunt vinden. De winkel heeft verschillende hoeken waar je kunt shoppen voor tweedehands kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, boeken en tijdschriften, elektronica zoals stereosets, televisies en luidsprekers, tweedehands meubels zoals tafels, kasten en stoelen, wandversiering, glas en aardewerk, antiek en curiosa, speelgoed en puzzels en nog veel meer. Wanneer je ook spullen wilt doneren heeft deze kringloop een ophaalservice.

Deze kringloopwinkel in Drachten is onderdeel van Stichting Hart in Friesland, deze stichting zet zich in voor mensen met een beperking en biedt financiƫle ondersteuning aan op het gebied van sport, cultuur en recreatie. Gehandicapte sporters krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan aangepaste sporten en krijgen hulp bij aanschaf van aangepaste sportmaterialen. Gehandicapte topsporters krijgen financiƫle ondersteuning om te trainen en aan wedstrijden mee te doen. Verder ondersteunt Stichting Hart in Friesland verschillende ouderenprojecten en werkt hiervoor ook samen met andere stichtingen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Drachten
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Hart in Friesland Kringloopwinkel in Drachten zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de Hart in Friesland Kringloop.

Hart in Friesland Kringloopwinkel
De Hemmen 12
9206 AG , Drachten (Friesland)

Telefoon: 0512 – 538027
Website Hart in Friesland Kringloopwinkel

Openingstijden Hart in Friesland Kringloopwinkel in Drachten

Maandag:10.00 tot 17.00 uur
Dinsdag:10.00 tot 17.00 uur
Woensdag:10.00 tot 17.00 uur
Donderdag:10.00 tot 21.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel?

Deze grote kringloopwinkel ligt een eindje van het centrum van Drachten, bij De Haven. Hieronder staat deze grote kringloopwinkel in Drachten op de kaart.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment