Search

Kringloopwinkel De Kleine Beurs in Den Bosch

De Kleine Beurs Kringloopwinkel in Den Bosch is te vinden in het oude schoolgebouw op Plein Oost. Je kunt er terecht voor een ruim assortiment aan tweedehands spullen zoals speelgoed, elektronica, kleding, meubels, boeken, huishoudelijke spullen en apparaten en nog veel meer. Door bij deze kringloopwinkel in Den Bosch spullen te kopen of te doneren steun je ook anderen, er zijn namelijk diverse leer-, werk- en dagbestedingsplekken waarmee mensen ervaring kunnen opdoen of een nuttige tijdsbesteding hebben.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Den Bosch
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel De Kleine Beurs in Den Bosch zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel De Kleine Beurs.

Kringloopwinkel De Kleine Beurs
Van Broeckhovenlaan 4a
5213 HX, Den Bosch (Noord-Brabant)

Telefoon: 06-53733311
Email: info@kleinebeurs.com
Website Kringloopwinkel De Kleine Beurs

Openingstijden Kringloopwinkel De Kleine Beurs in Den Bosch

Maandag:9.00 tot 17.00 uur
Dinsdag:9.00 tot 17.00 uur
Woensdag:9.00 tot 17.00 uur
Donderdag:9.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Den Bosch?

Deze kringloopwinkel in Den Bosch ligt op ruim twee kilometer ten Noordoosten van het centrum van Den Bosch, in stadsdeel Graafsepoort. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment