Search

Loods Kringloopwinkel in Den Bosch

De Loods Kringloopwinkel in Den Bosch heeft een groot assortiment aan gebruikte spullen zoals meubelen, lampen, elektronica, kleding, curiosa, speelgoed, boeken en nog veel meer. Door bij deze kringloopwinkel in Den Bosch spullen te kopen of te doneren help je ook anderen, een doel van deze kringloopwinkel is namelijk het begeleiden en sociaal activeren van mensen die – tijdelijk – buiten de maatschappij staan. Dankzij het werk bij de kringloop zien medewerkers dat er een oplossing gevonden kan worden voor problemen die onoverkomelijk leken.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Den Bosch
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Loods Kringloopwinkel in Den Bosch zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Loods Kringloopwinkel.

Loods Kringloopwinkel
Ridderspoorstraat 2
5212 XP, Den Bosch (Noord-Brabant)

Telefoon: 073-6133774
Email: info@stichtingloods.nl
Website Loods Kringloopwinkel

Openingstijden Loods Kringloopwinkel in Den Bosch

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10.00 tot 16.00 uur
Woensdag:10.00 tot 16.00 uur
Donderdag:10.00 tot 16.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 16.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 16.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Den Bosch?

Deze kringloopwinkel in Den Bosch ligt op ruim een kilometer ten noorden van het centrum van Den Bosch, over De Dieze. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment