Search

Kringloopwinkel Helmond

Deze kringloopwinkel in Helmond verkoopt een groot aantal gebruikte spullen zoals kleding en accessoires als schoenen, dassen, sieraden, meubels, speelgoed, boeken, decoratie, huisraad en nog veel meer.

De kringloop is onderdeel van een stichting die onder andere als doel heeft om de afvalstroom te beperken en de ingebrachte spullen voor lage prijzen te verkopen zodat deze voor alle inkomens beschikbaar zijn. Daarnaast biedt deze kringloopwinkel in Helmond werkgelegenheid, werkervaring en leerplaatsen in een gemoedelijk werkklimaat ten behoeve van mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Door bij deze kringloop in Helmond spullen te kopen of te doneren steun je dus ook anderen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Helmond
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel Helmond zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Helmond.

Kringloopwinkel Helmond
Noorddijk 2
5705 CX, Helmond (Noord-Brabant)

Telefoon: 0492 546893
Email: info@kringloopwinkelhelmond.nl
Website Kringloopwinkel Helmond

Openingstijden Kringloopwinkel Helmond

Maandag:9.30 tot 16.30 uur
Dinsdag:9.30 tot 16.30 uur
Woensdag:9.30 tot 16.30 uur
Donderdag:9.30 tot 16.30 uur
Vrijdag:9.30 tot 16.30 uur
Zaterdag:9.30 tot 16.30 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Helmond?

Deze kringloopwinkel in Helmond ligt zo’n twee en een halve kilometer ten zuidwesten van het centrum van Helmond, in de wijk Bokhorst. Bushalte Helmond Noordijk ligt op ongeveer 500 meter afstand van deze kringloop. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment